Paclan
Niezbędny w kuchni każdej gospodyni. Zapobiega przypalaniu i przywieraniu potraw (nie tylko ciast), gdy foremka czy blacha do pieczenia jest nim wyłożona. Pieczenie z papierem Paclan jest zatem o wiele prostsze: nie trzeba natłuszczać form, a później ich myć. Dwustronna warstwa silikonu i doskonała jakość papieru gwarantują udane wypieki.
Właściwości:
Papier do pieczenia Paclan jest obustronnie pokryty specjalną warstwą silikonu, co zapobiega przywieraniu papieru do żywności i blachy.
Prosimy nie przekraczać 220°C.
Doskonały do pieczenia w piekarniku:
- bez natłuszczania formy.
- bez przypaleń.
- utrzymuje formy w czystości.
Idealny w kuchence mikrofalowej:
- może służyć jako podkładka.
- do przykrywania - zapobiega wysychaniu potraw.
- umożliwia gotowanie ziemniaków, jarzyn i owoców po zawinięciu w papier.
Skuteczny przy zamrażaniu:
- idealna przekładka przy zamrażaniu.
- umożliwia rozdzielenie produktów.
Wymiar 8 m x 38 cm
- idealny do ciast i ciasteczek
- 220°C
Papier do pieczenia